Magento Open Source 1.9.3.8 Release Notes

Magento Open Source 1.9.3.8 Release Notes

Deze versie (of patch SUPEE-10570, die van toepassing is op oudere versies van Magento) biedt een oplossing voor meerdere kritieke beveiligingsproblemen. Deze kritieke beveiligingsproblemen zijn onder meer geverifieerde beheerdersuitvoering van Admin-gebruikers, onbevoegde gegevenslekken en CSRF-kwetsbaarheden (cross-site request forgery). Wij adviseren u om uw Magento winkel om deze nieuwste versie te upgraden

Opgeloste problemen en verbeteringen

  • Magento-beheer gewijzigd om recente wijzigingen van USPS verzendingen te ondersteunen. Op February 23 2018 heeft USPS APIs verwijderd voor het creëren van Verzendlabels zonder verzenden. Als antwoord daarop zijn ze ook in de Magento Admin verwijderd. U kunt dus geen verzendlabels maken en afdrukken waarop geen verzending zijn toegepast.
  • Updated copyright to 2018.

Bekende problemen

Deze twee bekende problemen houden verband met het gebruik van HTML tags binnen een product’s SKU attribute:

  • Als u producten probeert te importeren die HTML-tags in het SKU-kenmerk bevatten, geeft Magento deze fout weer in de gegevensvalidatiefase (dat wil zeggen, wanneer u op Gegevens controleren klikt): ongeldige waarde in SKU-kolom. HTML-tags zijn niet toegestaan..
  • Als u een product probeert te maken of te bewerken in het beheerdersdashboard en de SKU-kenmerkwaarde van het product HTML-tags bevat, genereert Magento deze fout wanneer u het product probeert op te slaan:HTML-tags zijn niet toegestaan in het SKU-kenmerk.

Hulp nodig met updaten of patchen?

Voordeel met onze strippenkaart

Met een Magento Support Strippenkaart schaf je vooraf een urentegoed aan bij Maxanoo, dat kan gebruikt worden voor (kleine) werkzaamheden (zoals SUPEE Patches)

Magento strippenkaart

Vrijblijvend contact opnemen

Ben je benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Je kunt altijd contact met ons opnemen om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken of maak gebruik van het contactformulier.

Contact opnemen
Gerelateerde berichten
  1. Magento Security Scan Tool is beschikbaar! Magento Security Scan Tool is beschikbaar! Met de Magento Security Scan kunt u uw site (s) controleren op bekende beveiligingsrisico's van updates van patches voor malware en ongeoorloofde toegang. De Security tool is GRATIS voor webwinkeleigenaren en ontwikkelaars. Controleer de beveili
  2. SUPEE-10570 SUPEE-10570 SUPEE-10570, Magento Commerce 1.14.3.8 en Open Source 1.9.3.8 bevatten meerdere beveiligingsverbeteringen die helpen bij het afsluiten van  remote code execution (RCE), cross-site scripting (XSS en andere problemen.) Deze releases bevatten ook kle