20 uur Magento Support Strippenkaart

Met de 20 uur Magento Support Strippenkaart schaft u vooraf een urentegoed aan bij Maxanoo, dat kan worden besteed aan kleine werkzaamheden. Dat scheelt u en ons de administratie en verwerking van kleine facturen en u profiteert van een lager uurtarief.

Aanbieding € 1.350,00 Normale prijs € 1.500,00

Onze meest verkochte, en meest flexibele vorm van Magento ondersteuning is de Magento strippenkaart. Met deze strippenkaart schaft u 20 uur Magento support aan. Iedere keer dat er support nodig is, worden er uren van de strippenkaart afgeboekt. Hiermee heeft u altijd de juiste ondersteuning binnen handbereik.

Welke ondersteuning?

Uren van de strippenkaart zijn vrij in te zetten. De inhoud van deze ondersteuning kan dan ook van alles zijn. Aanpassingen aan code of css, het installeren van extensies of ondersteuning bij het (zelf) onderhouden van uw webshop. Een aantal voorbeelden op een rij:

  • Het oplossen van technische problemen en bugs.
  • Het toevoegen van extra functionaliteiten (extensies).
  • Het programmeren van maatwerk scripts of extensies.
  • Het optimaliseren van de performance.
  • Een update uitvoeren naar de meest recente Magento versie
  • Het implementeren van data koppelingen met externe (ERP) software.

Geldigheid Magento Support Strippenkaart

De 20 uur Magento support heeft een geldigheid van 12 maanden en de uren zijn niet overdraagbaar. Hoe graag we dat ook zouden willen is het overdragen of delen niet haalbaar i.v.m. factuur en eventuele belasting misbruik.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:20 uur Magento Support Strippenkaart
Uw waardering
  1. SUPEE-10570 SUPEE-10570 SUPEE-10570, Magento Commerce 1.14.3.8 en Open Source 1.9.3.8 bevatten meerdere beveiligingsverbeteringen die helpen bij het afsluiten van  remote code execution (RCE), cross-site scripting (XSS en andere problemen.) Deze releases bevatten ook kleine functionele fixes die worden vermeld in de toelichting.
  2. Magento Security Scan Tool is beschikbaar! Magento Security Scan Tool is beschikbaar! Met de Magento Security Scan kunt u uw site (s) controleren op bekende beveiligingsrisico's van updates van patches voor malware en ongeoorloofde toegang. De Security tool is GRATIS voor webwinkeleigenaren en ontwikkelaars. Controleer de beveiligingsstatus van uw sites Verhoog uw beveiligingsmonitoring met een optionele SSH-scan Ontvang beveiligingsupdates en sitespecifieke meldingen
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!